Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Με την συνδρομή των Δήμων και των σχολικών επιτροπών θα συνεχιστούν οι αγώνες της Α΄ Φάσης των Λυκείων της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Θεσπρωτίας.

Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 09:00 π.μ. συνεδρίασε εκτάκτως η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Θεσπρωτίας προκειμένου να συζητήσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τις Υ.Δ.Ε. της χώρας οι οποίες αρνούνται να δεχθούν τα εντάλματα που αφορούν τις δαπάνες μετακίνησης των μαθητών στους σχολικούς αγώνες.
 Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Θεσπρωτίας κατόπιν συνεννόησης με τους Δήμους Ηγ/τσας, Σουλίου και Φιλιατών αποφάσισε να συνεχιστεί η Α' Φάση με τις μετακινήσεις των μαθητών να αναλαμβάνουν οι Δήμοι και οι σχολικές επιτροπές των Δήμων σε κάποιες περιπτώσεις.

Σε πρώτη Φάση ορίστηκαν οι αγώνες πετοσφαίρισης κοριτσιών ανάμεσα στις σχολικές ομάδες του ΕΠΑΛ Ηγ/τσας και του ΓΕΛ Παραμυθιάς να γίνουν την Πέμπτη 9/2/2017 και ώρα 10:00 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ηγ/τσας. Ενώ ο τελικός καλαθοσφαίρισης αγοριών ανάμεσα στις σχολικές ομάδες του 1ου ΓΕΛ Ηγ/τσας και του ΓΕΛ Παραμυθιάς θα γίνουν την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο με ώρα έναρξης τις 11:30 π.μ.

Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Θεσπρωτίας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τις Δημοτικές αρχές Ηγ/τσας, Σουλίου και Φιλιατών για την άμεση και θετική ανταπόκριση στο αίτημα της για την μεταφορά των μαθητών στους χώρους των αγώνων.